O Hidrokor gradnji DOO

Hajde da izgradnju gasovoda, vodovoda, kanalizacije, ukopavanje električnih i optičkih kablova obavimo na najjednostavniji i najpovoljniji način, upotrebom najsavremenijih tehnologija!

Hidrokor gradnja DOO

PIB: 112229169

MB: 21631108

Pančevo, Svetog Save 6

+381 64 439 47 11

Čime se mi bavimo

Horizontalno bušenje - svrdlo - ikonica

Horizontalno podbušivanje

Podbušivanje ispod puteva, pruga i drugih objekata, prečnika 50 mm – 4000 mm, na rastojanju 130 m+.

mikrotuneliranje

Mikrotuneliranje

Tehnika horizontalnog podbušivanja prečnika 350 mm – 4000 mm, na rastojanju od preko 1 km, u svim tipovima tla.

horizontalno dijamantsko bušenje

Dijamantsko podbušivanje

Tehnika horizontalnog podbušivanja dijamantom, za bušenje najčvršćih stena.

horizontalno usmereno bušenje - hdd

HDD tehnika

Tehnika horizontalnog usmerenog podbušivanja, koja se koristi za provlačenje cevovoda pod najrazličitijim uglovima.

O Hidrokor gradnji

Kompanija Hidrokor gradnja osnovana je 12. novembra 2020. godine, sa sedištem u Pančevu. Za našu kompaniju može se reći da je mlada, međutim mi se tehnikama horizontalnog bušenja bavimo od osamdesetih godina prošlog veka, u okviru kompanije Duka gradnje, iz Slovenije. 2020. godine odlučili smo da osnujemo sestrinsku kompaniju, Hidrokor gradnja u Srbiji.
Vlasnik kompanije, Ranko Kovačević, već gotovo četrdeset godine strasno pristupa svakom projektu horizontalnog bušenja. Istu tu strast preneo je i na svoje zaposlene. Dobar deo naših terenskih timova čine radnici koji su skoro celu svoju karijeru proveli u našoj kompaniji. Sa nama su toliko dugo, jer dele podjednaku strast prema tehnici nerovovskog horizontalnog bušenja.

Zašto izabrati baš nas? Na našem tržištu postoji više firmi koje nude mogućnost horizontalnog bušenja. Međutim, ono po čemu smo mi jedinstveni jesu mogućnosti horizontalnog bušenja velikog prečnika. Primenom naših tehnologija moguće je izvoditi bušenja od 50 mm do 4000 mm (od 5 cm do 4 metra u prečniku), na rastojanjima od preko 1 kilometara, bukvalno u svim tipovima terena.
Učestvovali smo u mnogo projekata. Međutim, specijalnost naše kompanije predstavljaju podbušivanja velikih prečnika, u svim tipovima terena i na velikim rastojanjima. Neki od naših većih projekata su horizontalna podbušivanja na izgradnji gasovoda „Turski tok“, na potezu od Prokuplja do Požarevca, izgradnja kanalizacione mreže u Petrinji u Hrvatskoj.

Samo najbolje

9

Najviši ekološki standardi

Za nama nema nijednog posečenog stabla, oštećenog korenja, zagađenih podzemnih voda, niti reka. Prirodno stanište biljnog i životinjskog sveta ostaje netaknuto. Nema zagađenja vazduha.

9

Primena najnovijih tehnologija

Tehnologija horizontalnog bušenja je naš brend i naš lični proizvod! Sve mašine za HDD podbušivanje čine poslednji modeli Američkih brendova Ditch Witch i American Augers. Naši aparati za mikrotuneliranje stari su svega 3 godine. Tehnologija dijamantskog podbušivanja takođe je naš brend, proizveden po poslednjim svetskim standardima!

9

Bezbednost ispred svega

Za preko 30 godina nijednom nam se nije desilo da nam se neko od radnika povredi. Naša gradilišta su uvek propisno ograđena i obeležena.

Izgradnja kanalizacije horizontalnim bušenjem

Godina u ovom poslu

gotovih projekata

terenskih radnika

mašina za podbušivanje